RØDSPÆTTE CUP 2024

RØDSPÆTTE CUP 2024

329 HOLD TILMELDT ÅRETS RØDSPÆTTE CUP 2023

RØDSPÆTTE CUP 2023

Danmarks største internationale ungdomsturnering for håndboldspillere bliver helt proppet med drømme i 2023.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Velkommen til
Rødspætte Cup 2023

Danmarks største internationale håndboldturnering for ungdomshold, byder hvert år velkommen til omkring 330 hold, 4500 spillere og ledere. Vi tilbyder overnatning til alle hold.

Rødspætte Cup 2023 blev afholdt fra den 6. – 10. april og vi havde en gigantisk håndboldfest. I år var der 330 hold tilmeldt fra Slovakiet, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Danmark.

Du vil løbende kunne følge nyt om årets turnering her på hjemmesiden samt på Instagram og Facebook.

Fotograf .. Martin Mølholt

Se alle billederne fra Rødspætte Cup 2022 her

Rødspætte Cup 2023

Events

At deltage i Rødspætte Cup skal være et livslangs minde! Der skal være oplevelser for alle, både bredde og elite. Det skal være en social oplevelse og en håndboldoplevelse udover det sædvanlige som knytter bånd og skaber venskaber

Indmarch

Vores årlige åbningsceremoni torsdag aften er en kæmpe oplevelse! Indmarchen for alle hold fylder hele Arena Nord med forventningsfulde og glade håndboldspillere.

Landskampe

Lørdag aften spiller vi landskampe med deltagende spillere fra forskellige nationer. De mødes i Arena Nord lørdag d. 8 april om aftenen.

Finaler

Vi byder på både A og B slutspil med tilhørende knockout fase frem til finalerne. Er det jeres tur til at løfte det eftertragtede Rødspætte Cup trofæ?

Social oplevelse

Rødspætte Cup har siden 1975 givet alle unge håndboldspillere på alle plan, en håndboldmæssig social oplevelse udover det sædvanlige!

Vi takker alle vores sponsorer

Rødspætte Cup